فارسی طب / سایت دانستنی های پزشکی ، روانشناسی ، دانستنی های غذایی ، دانستنی های بیماریها ، هیپنوتیزم و علوم غریبه ، آرایشی و زیبایی ، آشپزی و خانه داری ، دانستنی های دارویی و دانستنی های جالب دیگر
 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فارسی طب / سایت دانستنی های پزشکی ، روانشناسی ، دانستنی های غذایی ، دانستنی های بیماریها ، هیپنوتیزم و علوم غریبه ، آرایشی و زیبایی ، آشپزی و خانه داری ، دانستنی های دارویی و دانستنی های جالب دیگر و آدرس far300.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageراههای زیبا ماندن

راههای زیبا ماندن

چـیـزهایــی که می خورید می تواند به زیباتر شدن شما کـمک کند. برنامه زیبایی خود را با صبحانه، ناهار و شام آغاز کنید.
● جوانتر به نظر بیایید
بـادام خـواص فـوق العـاده ی ضد پیری دارد. نه تنها حاوی مـیــزان زیادی ویتامین E است (می دانید که این ویتامین جـزء ویـتـامین هایی است که معمولاً پشت ظرف کِرِم هاو لوازم آرایشی از آن نام می بـرنـد)، بـلـکـه حـاوی میزان زیـادی اسـیـد چـرب هـم مـی بـاشـد (کـه بـه نــرم کــردن پوست کمک می کند)، همچنین حاوی آنتی اکسیدان سلنیم می باشد. اما حواستان باشد که زیاد از این ماده ی غذایی نخورید. درست است که خواص زیبایی و آرایشی زیادی دارد، اما میزان کالریش هم بالا است و ممکن است باعث چاقی شود.
● ناخن هایی محکم داشته باشید
با خوردن پروتئین می توانید به ناخن هایتان استحکام بیشتری داده و آنها را تقویت کنید. پروتئین باعث ساختن کراتین (ماده ی تشکیل دهنده ی ناخن) می شود. سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان، گوشت بوقلمون، ماهی تن و حبوبات همه در این منظور به شما کمک می کنند.
● موهایی براق داشته باشید
مواد غذایی که حاوی میزان زیادی ویتامین B هستند برای براقتر کردن مو بسیار مفیدند. ویتامین B در تخم مرغ، شیر، سبزیجات، و گوشت مرغ یافت می شود. سیلیکا نیز در براق و سالم نگاه داشتن مو بسیار موثر است. پوست خیار، پیاز، جو خام و جوانه ی لوبیا منابع اصلی این ماده ی معدنی به شمار می روند.
● خشکی پوستتان را از بین ببرید
ماهی به شما در این زمینه کمک زیادی می کند. ماهی (به خصوص ماهی های روغن داری مثل ماهی آزاد) حاوی اسید چرب امگا ۳ می باشد که به مرطوب کردن و تقویت پوست کمک می کند.
● چین و چروک پوستتان را برطرف کنید
ویتامین C سازنده ی کولاژن به راستی در برطرف کردن و از بین بردن چین و چروک موثر است. کیوی منبعی عالی از این ویتامین به حساب می آید چون تقریباً هر کیوی بیش از ۱۰۰ درصد از این ویتامین را در خود دارد. ویتامین C اثرات بسیار مفیدی روی سلامتی دارد، که یکی از این تاثیرات کمک به ساختن کالوژن است. وقتی بدنتان میزان بیشتری از کالوژن در خود داشته باشد، پوست قابلیت ارتجاعی و کششی بیشتری پیدا کرده و چین و چروک راحت تر از بین می روند. منابع دیگر این ویتامین مرکبات، انبه، شهد عسل و پاپایه است.
● آفتاب سوختگیتان را درمان کنید
اگر به خاطر زیاد زیر آفتاب ماندن پوستتان سوخته است، هلو و ذغال اخته بخورید. این میوه های خوشمزه حاوی میزان زیادی ویتامین E می باشند. این ویتامین به برطرف کردن قرمزی و ورم آفتاب سوختگی کمک می کند. همچنین با افزایش قابلیت کشسانی پوست، در از بین بردن چین و چروک نیز موثر است.
● دندانهایتان را سفیدتر کنید
همه ی ما می دانیم که سودا، قهوه، چای و غذاهای شیرین باعث تغییر رنگ و لکه دار کردن دندانها می شوند. اما آیا می دانستید که سیب و کرفس به از بین بردن این تغیر رنگ و سفیدتر کردن دندانها کمک می کنند؟
● گود رفتگی و سیاهی زیر چشمتان را از بین ببرید
هیچ کس دوست ندارد که زیر چشمهایش گود رفته و سیاه شود. اما اگر به این وضعیت دچار شده اید، از ویتامین C به همراه آهن استفاده کنید. این دو ماده با یکدیگر موثرترین راه برای از بین بردن سیاهی و گودرفتگی زیر چشم هستند. از سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست (منبعی عالی از آهن) به همراه فلفل سبز، زرد یا قرمز (منبع ویتامین C) استفاده کنید.
● پوستتان را براق تر کنید
برای شاداب، مرطوب و سالم نگاه داشتن پوستتان آب بخورید. ممکن است تابه حال خیلی این را شنیده باشید، اما واقعاً صحت دارد. آب سموم را از بین برده و باعث رطوبت دادن به پوستتان می شود.
● از سرطان پوست پیشگیری کنید
گوجه فرنگی در این زمینه بسیار موثر است چون حاوی سه آنتی اکسیدان مهم ضد سرطان است: بتا کاروتین، ویتامین C و لیکوپن. گوجه فرنگی را به هر شکلی میتوانید استفاده کنید: خام، پخته یا حتی به شکل سُس. اگر می خواهید جذب لیکوپن را در بدنتان بالا ببرید، گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن زیتون بپزید.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ برچسب: زیبایی - جوانی - - , ] [ ] [ sadra ]

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this page

انواع درمان در طب سنتی ایران

-گياه درماني (Phytotherapy)
درمان بيماري هاي مختلف جسمي و روحي به وسيله گياهان را "گياه درماني" مي گويند.
يكي از روش هاي قديمي جهان، طب گياهي است. خداوند حكيم درمان همه بيماري ها و دردها را در طبيعت قرار داده است.«طبيعت خادم طبيعت است».

2-ماساژ درماني (Massage therapy)
درمان بيماري هاي عضلاني، اسكلتي، گوارشي، سردردها، رفع استرس و افسردگي، بهبودي جريان خون و افزايش اكسيژن رساني به بافت ها و بهبودي ده ها بيماري ديگر از خواص ماساژ درماني است.
بعضي ماساژهاي درماني عبارتند از: ايروودا، يوميهو، تاي ماساژ، ماساژهاي آرام بخش و ماساژهاي زيبايي.

3-شياتسو (Shiatsu)
فشردن نقاط حياتي بدن براي سلامتي، توسط انگشتان دست را "شياتسو" مي گويند.
يك تكنيك سالم و مؤثر كه بيشتر پيشگيري كننده است و به عنوان شكلي از فيزيوتراپي براي بيماري هاي خاص مورداستفاده قرار مي گيرد.
بيماران انرژي و نيروي ذخيره شده خود را ازاين طريق بدست مي آورند و افرادي را كه از استرس، تنش، افسردگي و يا بي خوابي رنج مي برند، مي توان با اين روش درمان كرد.

4-حجامت (Cupping)
در زبان فارسي حجامت به معني مداوا تعريف شده و يك روش خون گيري است كه براي پيشگيري از بيماري ها و درمان بعضي بيماري ها انجام مي گيرد.
حجامت خشك بدون تيغ و خونگيري است و حجامت تر همراه خونگيري است.
مردم بر اساس توصيه رسول اكرم(ص) كه مي فرمايند:« بهترين عيد، دوره حجامت است»، عيد خون مي گرفتند.
حجامت در پيشگيري و درمان بيماري هايي چون آسم، اعتياد به مواد مخدر، نارسايي هضم غذا، سردردهاي ميگرني و اعصاب، چربي خون، غلظت خون و بيماري هاي پوستي كاربرد دارد.

5-بادكش درماني (Dry cupping)
بادكش درماني، ايجاد مكش در نقاط مختلف بدن به منظور انبساط عروقي بدن و انحراف مواد از نقطه خاص است كه حجامت خشك نيز مي نامند.
انجام بادكش و چرخاندن ليوان روي بدن افراد فلج شده ناشي از سكته مغزي و قلبي، باعث بهبودي مي شود.
در بعضي بيماران انجام بادكش با تركيبي از روغن هاي مخصوص بايد صورت گيرد.

6-زالو درماني(Leech therapy)
زالو درماني يكي از روش هاي خون گيري طبي محسوب مي شود كه به لحاظ نحوه خون گيري و ماده هيرودين كه توسط زالو به بدن وارد مي كند، در طب سنتي از جايگاه ويژه اي برخوردار است. هر زالويي اثر درماني ندارد. در بزاق زالو ماده ضد انعقادي وجود دارد كه موجب رقيق شدن خون، بازشدن عروق تنگ و در نتيجه موجب افزايش خون رساني و اكسيژن رساني موضع يا عضو مي گردد.
اكنون زالو درماني در بيماري هايي چون تنگي عروق قلب، پيوند پوست، پيوند اعضاء، واريس، ضايعات پوستي، بيماري هاي مفاصل، آرتروز، هموروئيد، زيبايي پوست و تقويت سيستم ايمني كاربرد دارد.

7-فصد (رگ زدن) (Fasd)
يكي از روش هاي خون گيري در طب سنتي است. اين عمل باعث دفع بسياري از سموم بدن به خصوص در مواقع غلبه سودا شده و مواد زائدي كه در خون رسوب و افزايش پيدا مي كند را نيز دفع مي كند.
فصد در واقع همان رگ زدن است ، ولي بايستي توسط افراد ماهر و متخصص صورت گيرد.
كاربردهاي مهم فصد عبارتند از:
كمردرد سياتيكي، هموروئيد، پاكسازي طبايع غالب، بيماري هاي گوارشي و... .

8-آب درماني يا آبزن ها (Hydrotherapy)
يكي از روش هاي طب سنتي است كه همراه با اسانس هاي گياهي يا بدون آنها، كاربرد زيادي براي بهبود رعيشه، ضايعات پوستي، دردهاي مفاصل، سياتيك، نشاط و تقويت بدن، تقويت عضلات و اصلاح منافذ بدن، گرم كردن و افزايش رطوبت بدن دارد.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ برچسب:طب - طب سنتی - , ] [ ] [ sadra ]

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this page

بیماری MS چیست ؟

MS چيست؟‌
ام اس يعني:‌ Multiple Sclerosis
اين بيماري مختص اعصاب مركزي بوده ( مغز و نخاع ) و ايجاد لكه هاي سفيد يا پلاكهاي متعددي در مغز مي كند.
پلاكها گوياي سفت شدگي غلافهاي سلولهاي (ميلين ها) عصبي مغز مي باشند, كه اين سفت يا سخت شدگي جلوگيري از انتشار جريان الكترو شيميايي رشته هاي عصبي و اختلال در حركات مي شود.
در نتيجه فرماني كه از مغز صادر مي شود براحتي به اعضاء و ماهيچه ها نمي رسد و كار براحتي انجام نمي شود. مغز فرمانده, كل بدن بوده و در جايگاه رفيعي قرار دارد. شخص بايد دقيقا اين اندام مهم و حياتي را بشناسد و حداكثر مراقبت را از اين اندام مهم بنمايد.
زيرا هر عضوي از بدن كار خاصي را انجام مي دهد و تغذيه خاصي را نيز دارد.
مساله مهم و حياتي اين كه كليه اندامهاي انسان تحت نظارت و كنترل اين عضو مهم يعني مغز مي باشد و كوچكترين عصبيت ها و نگراني هاي بي مورد در اين عضو اثر مخربي داشته و كار كرد اين اندام را مختل خواهد كرد.

علائم بيماري MS

دوبيني, مورمور شدن انگشتان دست يا پا,‌ بي حس شدن و كرخ شدن بعضي انگشت هاي دست يا پا, حالت برق گرفتگي لحظه اي در بدن, يخ زدگي قسمتي از بدن، داغ شدن قسمتي از بدن,‌ عدم هماهنگي اعضاء‌ خصوصا پاها هنگام راه رفتن,‌ عصبي شدن بي مورد, خواب زياد, لخت شدن بدن, تنبلي و بي حسي, خستگي زودرس, ضعف عمومي بدن,‌ اسپاسم ماهيچه اي,‌ عدم هماهنگي بين كلمات در سخن گفتن,‌ سنگيني سر و بدن, دفع بيش از حد ادرار نسبت به ديگران,‌ دير هضم شدن غذا, حساس و زود رنج شدن, يبوست مزاج, ديدن كابوس در بعضي افراد,‌ علاقه به خوردن غذاهاي سردي بخش (اسيدي)‌ مانند لبنيات مخصوصا ماست و بستني,‌ در صورت پيشرفت بيماري عدم كنترل ادرار, يا از دست دادن كامل بينايي, عدم تحمل هواي گرم و آب گرم, عدم تحمل آب سرد و هواي سرد كم شدن ميل جنسي,‌ در صورت داشتن همبستري ضعف شديد خصوصا در آقايان, زود انزالي در آقايان, افسردگي و خودخوري,‌ انزوا طلبي و گوشه گيري,‌ نداشن تعادل, داشتن لرزش هنگام حركت,‌ ياري نكردن‌ ‌ ماهيچه هاي پا هنگام راه رفتن,‌ سرما سرما شدن استخوانهاي بدن خصوصا پاها.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ برچسب:MS - ام اس - نخاع - - , ] [ ] [ sadra ]

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageبيماري پنهان كبد چرب

بيماري پنهان كبد چرب

 

بيماريهاي پنهان

به نقل از روزنامه شرق كبد چرب یكی از ناراحتی‌های شایعی است كه متاسفانه بسیاری از افراد جامعه را درگیر كرده و روند آن با توجه به افزایش چاقی و رژیم‌های غذایی نامناسب رو به افزایش است و باید بدانید كه درمان دارویی قطعی نیز برای آن وجود ندارد اما چطور می‌توان از پیشرفت این بیماری شایع جلوگیری كرد؟ دكتر محمدرضا قدیری فوق‌تخصص گوارش و كبد شما را با این بیماری بیشتر آشنا می‌كند.

كبد چرب چگونه در بدن ایجاد می‌شود؟
كبد چرب به‌عنوان یكی از معضلات و بیماری‌های قرن 21 به شمار می‌آید كه در اثر رسوب و تجمع بیش از حد چربی در بافت كبد ایجاد می‌شود، در نتیجه، اختلالاتی در فعالیت طبیعی كبد به وجود می‌آورد كه باعث نارسایی كبدی و عوارض دیگری می‌شود. كبد چرب به دنبال كم‌تحركی، افزایش وزن و استفاده از غذاهای پركالری و كم‌فیبر ایجاد می‌شود. از آنجایی كه روش تغذیه مردم به سوی سبك‌های غربی مانند غذاهای آماده با سس فراوان كشیده شده و البته داشتن حداقل فعالیت‌های فیزیكی و اضافه‌وزن، متاسفانه شیوع این بیماری در حال افزایش است.

در حال حاضر 30 تا 40‌درصد بیمارانی كه به متخصصان مراجعه می‌كنند به نحوی كبد چرب در آنها دیده می‌شود. درگیری كبدی از جمله مضرات مصرف مواد غذایی نامناسب و عدم فعالیت فیزیكی با گسترش زندگی ماشینی امروز است و با وزن بیمار ارتباط مستقیم دارد.

كبد چرب چه عوارضی به دنبال دارد؟
باید بدانید كبد فردی كه به این عارضه مبتلا می‌شود در برابر رسوب چربی از خود واكنش نشان می‌دهد كه در درازمدت سبب آسیب كبد می‌شود. ابتلا به هپاتیت یكی از عوارض ناشی از پیشرفت كبد چرب است كه در نهایت به سیروز كبدی تبدیل می‌شود. هپاتیت ناشی از چربی می‌تواند سبب تخریب سلول‌های كبد شود و عوارض جدی را برای بیمار به دنبال خواهد داشت.

درمان بیماری كبد چرب چیست؟
اگر كبد چرب در مراحل اولیه تشخیص داده شود، قابل پیشگیری و درمان است. كاهش وزن، فعالیت فیزیكی و ورزش، استفاده از رژیم غذایی مناسب و عدم استفاده از غذاهای چرب و پركالری از روش‌هایی هستند كه در جلوگیری از پیشرفت این بیماری كمك می‌كنند.

 از آنجایی كه این بیماری در مراحل اولیه قابل برگشت است بنابراین داشتن الگوی غذایی سالم، ورزش و رسیدن به وزنی متعادل و به طور كلی تغییر شیوه زندگی را پیشنهاد می‌كنیم. توجه داشته باشید اگر كبد چرب به سیروز تبدیل شود بافت كبد تخریب می‌شود. در این صورت كار درمان هم سخت‌تر انجام می‌شود.

علایم كبد چرب در مراحل اولیه شامل چه مواردی است؟
بیماری‌های كبدی مانند هپاتیت و كبد چرب در مراحل اولیه هیچ نشانه‌ای برای تشخیص ندارند. بنابراین، بیماران از شرایط خود بی‌اطلاع هستند تا وقتی كه پس از گذشت زمان و
وخیم شدن وضعیت كبد تاثیرات منفی بر عملكرد آن مشخص می‌شود.

 وقتی كبد چرب منجر به هپاتیت می‌شود كبد متورم می‌شود و بیمار در ناحیه فوقانی و راست شكم احساس فشار و سنگینی می‌كند، به‌خصوص این علایم در مواردی كه كبد چرب سریع ایجاد شده بیشتر بروز می‌كند. كبد چرب ارتباط مستقیمی با فعالیت بدن، وضعیت متابولیسم و افزایش چربی خون دارد و تمامی این موارد زنگ خطرهایی هستند كه فرد را از وضعیت كبد چرب‌شان باخبر می‌كند.

آیا آزمایش هایی برای شناسایی كبد چرب وجود دارد؟

توصیه می‌كنیم برای تشخیص كبد چرب بیمارانی كه بیماری‌های زمینه‌ای و متابولیك مانند دیابت، چربی خون و اضافه‌وزن دارند، یك بررسی كامل آزمایشگاهی كبدی صورت گیرد و از طرفی سونوگرافی از كبد هم انجام شود. بهترین راه برای تشخیص، سونوگرافی است كه در آن تجمع چربی كبد به خوبی نشان داده می‌شود.

در بعضی موارد برای اثبات تشخیص شاید لازم باشد نمونه‌برداری از كبد انجام گیرد و مطالعه میكروسكوپی روی بافت كبد صورت گیرد.

چه دارویی برای درمان كبد چرب تجویز می‌شود؟
متاسفانه بیماری كبد چرب هیچ درمان دارویی قطعی ندارد اما برای بهبود این ناراحتی می‌توان اختلالات زمینه‌ساز را كنترل كرد. ورزش روزانه، كاهش وزن و عدم استفاده از غذاهای چرب و پركالری و مصرف مرتب میوه و سبزیجات تنها راه‌حل‌های اصلی برای درمان كبد چرب هستند كه اثرات مفیدی روی آن می‌گذارند.

ویتامین‌های حاوی آنتی‌اكسیدان مانند ویتامین‌ ای می‌تواند مانند داروی كمكی برای كبد چرب عمل كند ولی نمی‌توان آن را به‌عنوان دارویی كه این بیماری را از بین می‌برد تلقی كرد.

چه توصیه‌هایی برای بیماران دارید؟
افرادی كه به كبد چرب مبتلا هستند باید زیر نظر پزشكان متخصص سیر بیماری را محدود و كنترل كنند. توصیه می‌كنیم بیماران و حتی كسانی كه می‌خواهند به این ناراحتی دچار نشوند، رژیم غذایی سالم را انتخاب كنند. برای مثال، مقدار بیشتری آب و مایعات بنوشند و میزان قابل توجهی از مواد غذایی پرفیبر مانند سبزیجات و میوه را در برنامه غذایی‌شان قرار دهند. به علاوه افراد می‌توانند با كاهش چربی‌های مصرفی مخصوصا چربی‌های اشباع‌شده و جایگزینی آنها با چربی‌های غیراشباع مانند روغن‌های گیاهی سلامتی خود را حفظ كنند.

 همان‌طور كه گفتیم اضافه‌وزن یكی از مواردی است كه نقش مهمی در وضعیت كبد چرب دارد، به همین دلیل، بیماران باید انجام حركات ورزشی و فعالیت‌های فیزیكی را در برنامه روزانه خود قرار دهند تا با كاهش وزن روند بیماری را بهبود ببخشند.

كسانی كه به بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت مبتلا هستند باید با مراجعه به پزشك متخصص تحت معاینه و آزمایش‌های كامل قرار گیرند چراكه كنترل دیابت و چربی خون در بیماران مبتلا به كبد چرب نقش كمك‌كننده‌ای در بهبود این بیماری دارد.

توجه داشته باشید كه این بیماران می‌توانند با انتخاب رژیم‌های غذایی سالم، ورزش و كاهش وزن، تغییر رویه زندگی و كنترل بیماری زمینه‌ای خود به درمان كبد چرب كمك كنند.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this page

بیماری MS چیست ؟

MS چيست؟‌
ام اس يعني:‌ Multiple Sclerosis
اين بيماري مختص اعصاب مركزي بوده ( مغز و نخاع ) و ايجاد لكه هاي سفيد يا پلاكهاي متعددي در مغز مي كند.
پلاكها گوياي سفت شدگي غلافهاي سلولهاي (ميلين ها) عصبي مغز مي باشند, كه اين سفت يا سخت شدگي جلوگيري از انتشار جريان الكترو شيميايي رشته هاي عصبي و اختلال در حركات مي شود.
در نتيجه فرماني كه از مغز صادر مي شود براحتي به اعضاء و ماهيچه ها نمي رسد و كار براحتي انجام نمي شود. مغز فرمانده, كل بدن بوده و در جايگاه رفيعي قرار دارد. شخص بايد دقيقا اين اندام مهم و حياتي را بشناسد و حداكثر مراقبت را از اين اندام مهم بنمايد.
زيرا هر عضوي از بدن كار خاصي را انجام مي دهد و تغذيه خاصي را نيز دارد.
مساله مهم و حياتي اين كه كليه اندامهاي انسان تحت نظارت و كنترل اين عضو مهم يعني مغز مي باشد و كوچكترين عصبيت ها و نگراني هاي بي مورد در اين عضو اثر مخربي داشته و كار كرد اين اندام را مختل خواهد كرد.

علائم بيماري MS

دوبيني, مورمور شدن انگشتان دست يا پا,‌ بي حس شدن و كرخ شدن بعضي انگشت هاي دست يا پا, حالت برق گرفتگي لحظه اي در بدن, يخ زدگي قسمتي از بدن، داغ شدن قسمتي از بدن,‌ عدم هماهنگي اعضاء‌ خصوصا پاها هنگام راه رفتن,‌ عصبي شدن بي مورد, خواب زياد, لخت شدن بدن, تنبلي و بي حسي, خستگي زودرس, ضعف عمومي بدن,‌ اسپاسم ماهيچه اي,‌ عدم هماهنگي بين كلمات در سخن گفتن,‌ سنگيني سر و بدن, دفع بيش از حد ادرار نسبت به ديگران,‌ دير هضم شدن غذا, حساس و زود رنج شدن, يبوست مزاج, ديدن كابوس در بعضي افراد,‌ علاقه به خوردن غذاهاي سردي بخش (اسيدي)‌ مانند لبنيات مخصوصا ماست و بستني,‌ در صورت پيشرفت بيماري عدم كنترل ادرار, يا از دست دادن كامل بينايي, عدم تحمل هواي گرم و آب گرم, عدم تحمل آب سرد و هواي سرد كم شدن ميل جنسي,‌ در صورت داشتن همبستري ضعف شديد خصوصا در آقايان, زود انزالي در آقايان, افسردگي و خودخوري,‌ انزوا طلبي و گوشه گيري,‌ نداشن تعادل, داشتن لرزش هنگام حركت,‌ ياري نكردن‌ ‌ ماهيچه هاي پا هنگام راه رفتن,‌ سرما سرما شدن استخوانهاي بدن خصوصا پاها.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ برچسب: MS - ام اس - نخاع - - , ] [ ] [ sadra ]

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this page smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageآب درماني چيست؟

آب درماني چيست؟

آب درماني(هيدروپاتي) يعني درمان امراض به وسيله آب. از زماني که به ياد مي آيد، هم قبايل بدوي و هم ملل متمدن آب را براي درمان به کار مي گرفتند. حتي حيوانات وحشي و اهلي دريافته اند، زماني که بيمار مي شوند، بايد آب بياشامند.

مصرف صحيح آب نه تنها تندرستي ما را حفظ مي کند، بلکه در صورت از دست رفتن تندرستي يا بروز اختلال در آن از طريق پاکسازي مواد زايد از بدن، آن را باز مي گرداند.

* طبقه بندي آب از نظر درجه حرارت:
1) آب خنك تر از دماي بدن (37 درجه)، اثر برانگيزنده، خنک کننده و محرک دارد.

2) آب گرم تر از بدن، تقويت کننده، نيرو بخش و قدرت آفرين است.

3) آبي که داغ است آرامش به وجود مي آورد و دردها را مرتفع مي سازد، ولي ايجاد خستگي مفرط مي نمايد.

4) آبي که اندکي از درجه حرارت بدن پايين تر است، يعني آب ولرم (27 تا 32 درجه) يا آب نه سرد و نه گرم (32 تا 35 درجه) هميشه سودمند است و براي مصارف عمومي مناسب است.

* چار چوب نظري آب درماني
نظريه اساسي و اصول هيدروپاتي را مي توان به قرار زير تشريح کرد:

ناخالصي هاي بدن، علت تمام بيماري هاست.

درد، آواي طبيعت است که به مغز هشدار مي دهد که پناهگاه عضو، مورد تهاجم دشمن قرار گرفته است و براي دفع ميهمان ناخوانده ياري مي طلبد.

داروهاي شيميايي زهرآگين در چنين مواردي صرفا بيماري را کنترل مي کنند، ولي نمي توانند علت را مرتفع سازند. اين داروها متعاقبا صدمات شديد تري عارض مي کنند.

طبيعت درمان دهنده بزرگي است. بنابراين تمهيدات ما در گرو همکاري با طبيعت، در پاکسازي زوايد از طريق مصرف داخلي و خارجي آب است که سالم ترين، مطمئن ترين و بي آزارترين پاک کننده است.

بدن انسان سالم بيش از 60 درصد آب دارد که درجه حرارت آن 37 درجه سانتي گراد است. بدن روزانه مقداري آب از طريق پوست، شش ها، کليه ها و روده ها دفع مي کند و براي اينکه در تندرستي باقي بماند، بايد مقداري آب خالص را از راه غذا و آشاميدني به بدن برسانيم.

براي آنکه تندرستي را حفظ کنيم، هميشه بايد غريزه طبيعي را به منزله راهنما قرار دهيم.

علت اوليه تمام بيماري ها، باقي ماندن مواد مرضي در سيستم بدني است. باکتري ها ازاين مواد زايد تغذيه مي کنند. هيچ گونه باکتري در خون خالص اکسيژن دار و در مکاني که اين مواد زايد يافت نمي شوند، نمي تواند رشد کند.

بيماري هاي مزمن در اثر تجمع اين مواد مرضي در بعضي از مناطق بدن که بنا به دلايلي ضعيف تر از بقيه اعضا در دفع مواد زايد است، مانند ريه، کبد يا کليه به وجود مي آيند که اين مواد زايد سبب تضعيف و تخريب عضو گرفتار مي شوند.

تمهيدات ما در علاج بيماري حاد يا مزمن بايد کمک به طبيعت در خروج اين مواد زايد از بدن باشد که عملکرد اعضا را مختل مي کند و اين کار نبايد با سموم يا تزريق مواد بيگانه در سيستم باشد که حالت بيماري را مشکل تر مي سازد، پس آنگاه طبيعت با ناخالصي ها مي ستيزد و موادي که براي بدن لازم نيست از بدن دفع مي کند.

* ما به وسيله ي آب مي توانيم ...
1) هضم غذا را در بدن خود بهبود بخشيم 

 

 

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageتاثیر سیگار بر سلامتی دندانها

تاثیر سیگار بر سلامتی دندانها

 

همگی از مضرات سیگار در بروز ناراحتی های ریوی، تنفسی، معده ای و بروز انواع و اقسام سرطانهای این نواحی اطلاع داریم.

دود سیگار و همچنین مواد شیمیائی موجود در آن به همراه درجه حرارت بالای آن عامل مسبب بسیاری از این ناراحتی ها و مشکلات است. سیگار علاوه بر تاثیرات بسیاری که بر سقف دهان که محل دود سیگار است میگذارد و روی دندانها هم آثار مخرب دارد. پوسیدگی دندان، جمع شدن جرم روی دندانها و بیماریهای لثه به میزان زیادی ناشی از رژیم های غذایی حاوی مواد قندی زیاد و عدم رعایت بهداشت کامل دهان و دندان است، ولی بیماریهای لثه و بافتهای لثه اطراف دندان در افراد سیگاری به مراتب جدی تر از افراد غیر سیگاری است.

هنگامی که دود سیگار با فشار به بیرون رانده میشود ذرات میکروسکوپی مواد خارجی، درون غشای ظریف دهان و لثه نفوذ میکند و در آنجا جمع میشود،

این تجمع سبب تورم و التهاب لثه و دیر یا زود به حفره استخوانی جایگاه قرارگیری دندان ها آسیب میرساند و به تدریج لثه تحلیل میرود و دندانها لق و حساس میشوند و پوسیدگی هم در آنها بروز میکند، اگر زخم بافت لثه و تخریب آنها رخ دهد بیمار ناچار به کشیدن دندان میشود. دندانهای افراد سیگاری معمولا ترک های بسیاری دارند که به خاطر دمای بالای سیگار و بعد استفاده از مایعات خنک است که اختلاف این دو دما باعث ایجاد ترک بر دندان میشود و در این ترک ها تجمعات میکروب و رنگدانه بیشتر صورت میگیرد و راهی برای ورود میکروب به داخل دندان و ناراحتی های بعدی میشود.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageتغییر رنگ دندانها

تغییر رنگ دندانها

دندان از سه لایه مینا، عاج و سمان تشکیل میشود. رنگ ظاهری دندان به ته رنگ، شفافیت و ضخامت مینای پوشاننده آن بستگی دارد. یک مینای شفاف به رنگ آبی سفید به نظر میرسد در حالی که مینای کدر، نمایی سفید خاکستری به دندان میدهد. تغییر رنگ ضاهری دندان میتواند علل خارجی یا داخلی داشته باشد. بعضی از باکتریها در دهان ایجاد رنگدانه میکنند و باعث تغییر رنگ سطح دندان به سبز، قهوه ای، مشکی یا نارنجی میشوند. تنباکو، چای، قهوه و دخانیات همه موجب تغییر رنگ دندانها میشوند. تمام این عوامل، علل خارجی تغییر رنگ سطح دندانها هستند که مسواک زدن به موقع و نخ دندان کشیدن در کاهش آنها موثر است. از علل داخلی تغییر رنگ دندان میتوان به مصرف بعضی از داروها مثل آهن و ید اشاره کرد.
همچنین ابتلا به بعضی بیماریها در دوران کودکی، افزایش بیلی روبین خون در بیماری زردی، آسیبهای دندانی و خونریزیهای داخلی ار عوامل داخلی دیگر هستند.
سایشهای دندانی به چه علت به وجود می آیند ؟
فرسایش دندانها یک روند طبیعی است که با افزایش سن ایجاد میشود. البته این حالت اگر در افراد با سن پایین دیده شود جنبه غیر طبیعی پیدا میکند.
این سایشها انواع مختلفی دارند و به دلایل متعددی ایجاد میشوند. تخریب ساختار دندان به دلیل برخورد آنها در حین جویدن، عادت به فشار دادن دندانها روی همدیگر در حالت استرس، مصرف غذاهای اسید دار، استفاده غلط از مسواک و خلال دندان، عادت به قرار دادن قلم و سنجاق و تنباکو یا هر ماده خارجی بین دندانها، مصرف میوه های ترش، نوشابه ها، بعضی از داروهای شیمیائی، استفراغ های مزمن و بعضی مواد صنعتی از عوامل ایجاد کننده این سایش ها هستند. این سایشها تا زمانی که در مراحل اولیه هستند و زیبائی و عملکرد دندانها را مختل نکرده اند مشکل ساز نیستند و بهترین راه چاره تغییر عادت فرد میباشد.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageاسترس و تغذیه

استرس و تغذیه

استرس و تغذیه
تغذیه ضعیف و نامناسب میتواند استرس زا باشد. برخی افراد با مصرف بیش از حد قند، کافئین، نمک، چربی و چند ماده غذایی دیگر استرس وارده بر بدن خود را افزایش میدهند.
تغذیه ضعیف ممکن است تعادل عمومی مواد مغذی در بدن را بر هم زند و یک فرد دچار سوء تغذیه استعداد بیشتری برای ابتلا به بیماری دارد. بیماری، نیاز افزونتری به مواد مغذی در بدن ایجاد میکند.
در زندگی روزانه بسیاری از مردم حساسیتهای بیش از اندازه، محرومیتها و استرسهای محیطی، موجب تنش های جسمی و روانی مزمن میگردد که در طول روزها، ماهها و سالها بر سلامتی آنها تأثیر میگذارد. نیازهای تغذیه ای همچنین از استرسهای حاد ناشی از عفونتها، سوختگیها، جراحات، شکستگی استخوانها و سایر بیماریها و صدمات و آشفتگی ناگهانی در تعادل عاطفی تأثیر میپذیرد.
استرس غذایی :
عادتهای خاص غذایی میتواند سبب ایجاد و یا افزایش استرس در زندگی فرد شود. از جمله این عادتها، مصرف کافئین، الکل، قند و گرفتن رژیمهای سخت میتواند باشد.
کافئین و استرس :
 

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageشادابی مو میتواند یکی از نشانه های سلامتی باشد

شادابی مو میتواند یکی از نشانه های سلامتی باشد

موی با نشاط و درخشان نشان دهنده بدنی سالم است حتی در بسیاری از موارد پزشکان شرایط مو را به عنوان علایم وملاک برای شرایط دیگر تلقی میکنند. برای نمونه ریشه مو میتواند نشان از کم خونی بوده و موی نازک و کم پشت نشانه کمبود مواد معدنی و ویتامین میباشد. متاسفانه اغلب تصور میشود بهترین راه برای زیبا نگه داشتن مو استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی گران قیمت است ولی در واقع این مهم در گرو تغذیه مناسب و کافی میباشد در نتیجه اهمیت رژیم غذایی را درحفظ سلامتی بدن به خصوص مو را نمیتوان نا دیده گرفت. مو ترکیبی از کراتین سفت است که در آن یک پروتئین خاص برای برقراری طول الاستینی (کشسانی) ومقاومت نسبی مو در مقابل آسیب های شیمیائی وجود دارد. ساقه مو زنده ی دینامیک(حرکتی) بنام فولیکول اسمت . هنگامیکه تغذیه فولیکول مو بطورکامل باشد موی سالم ایجاد میگردد ولی هنگام تغذیه نا سالم این بخش از سلولهای این ناحیه دچار سوء تغذیه شده و به تدریج میمیرند یا وظیفه خود را به خوبی انجام نمیدهننندو در نتیجه ریزش مووطاسی آغاز میگردد.شایعترین دلیل ریزش مو در زنان کمبود مواد مغذی است زیرا معمولا برای کاهش وزن خود رژیم های غیر اصولی را بکار میبرند.
علل ریزش مو در اثر تغذیه
کمبود املاح معدنی مثل منیزیم، گوگرد، آهن و روی
افزایش میزان فلزات سنگین مانند جیوه و سرب
از دیگر علل ریزش مو موسوم بر گرسنگی است که در نتیجه آن چربی خون در اطراف پیاز مو جمع شده و مانع تنفس و تغذیه آن میشود، این مورد در افراد دارای کلسترول خون بالای خون نیز رخ میدهد. همچنین شایان ذکر است که کمبود پروتئین باعث تغییر در رنگ و بافت و خشکی مو میشود و در اثر کمبود ویتامین A نیز شفافیت خود را از دست داده و نهایتا موجب ریزش آن میگردد.
علل سفیدی مو
 

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageراز سالم ماندن

راز سالم ماندن

مطالعات نشان مي‌دهد افرادي كه تا سن 100 سالگي عمر مي‌كنند، اغلب تا سن 90 سالگي احساس خوبي نسبت به زندگي دارند. كارشناسان داشتن وزن مناسب، عدم استعمال سيگار، حفاظت پوست از اشعه‌هاي زيان‌بار خورشيد، مصرف سبزيجات و ميوه‌جات، پرهيز از مصرف غذاهاي چرب و پركالري و داروهای شیمیایی، ورزش كردن و عدم نوشيدن مشروبات الكلي را از رموز سلامتي و جوان ماندن افراد مي‌دانند. حفط وزن سالم و طبيعي افراد مي‌توانند با كنترل دائمي وزن خود از بروز بيماريهاي قلبي ـ عروقي و ساير بيماريهاي كشنده كه اغلب با اضافه وزن در ارتباط هستند، جلوگيري كنند. مصرف بيشتر ميوه‌ و سبزي و پرهيز از خوردن چربي و كالري زياد افراد بايد به طور منظم كار كنند و فعاليت‌هايي انجام دهند كه حالت انعطاف‌پذيري، بردباري و مقاومت بدن را حفظ مي‌كند. عدم استعمال سيگار ترك سيگار خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي را بلافاصله و نيز خطر ابتلا به بيماريهاي ريوي را ازجمله سرطان ريه در طولاني مدت كاهش مي‌دهد. خودداري از مصرف مشروبات الكلي اين دسته از نوشيدني‌ها تقريبا به اكثر اعضاي بدن آسيب مي‌رساند و باعث تضعيف سيستم ايمني بدن مي‌شوند. ساير راهكارها براي جوان ماندن البته آسان نيستند اما تحت اراده و قدرت انسان هستند. مي‌دانيم كه بخش مهم بهره‌مندي از عمر طولاني بر عهده خود فرد است. انتخاب ما از رفتارهايمان و فضايي كه در آن زندگي مي‌كنيم در اين زمينه تاثيرگذارست.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageبهداشت روانی دوران بلوغ

بهداشت روانی دوران بلوغ

نوجواني يكي از مهمترين و پرارزشترين دوران زندگي هر فرد محسوب مي‌شود زيرا سر آغاز تحولات و دگرگوني‌هاي جسمي و رواني در اوست و بلوغ نقطه عطفي در گذر زندگي او از مرحله كودكي به بزرگسالي است. بر اساس تعريف سازمان جهاني دوره نوجواني به گروه سني 10 تا 19 سالگي اطلاق مي‌شود و در اكثر كشورهاي جهان به خصوص كشورهاي درحال توسعه بخش قابل توجهي از جمعيت را نوجوانان تشكيل مي‌دهند. با توجه به اين واقعيت كه نوجوانان، پدران و مادران فردا هستند پرداختن به مسائل بهداشتي‌شان (به خصوص بهداشت روان آنان) نه فقط براي خود آنها بلكه براي خانواده‌ها، جامعه و نسل آينده سودمند است و در برنامه توسعه هر كشوري مي‌بايست به مسائل آنها توجه خاص شود. آشنا شدن با پديده‌هاي جديد در زندگي، ‌انسان را از بار هيجاني همراه آن پديده كه غالبا اضطراب و آشفتگي است مي‌رهاند، مطالعات روانشناختي نشان داده است كه تاثير منفي عوامل استرس‌زا كه همراه با آگاهي قبلي است بسيار كمتر از زماني است كه عوامل استرس‌زا ناگهان و بدون مقدمه به انسان وارد مي‌شوند. در زمينه برخورد با پديده بلوغ جنسي و تغييرات جسماني و رواني متعاقب آن هر اندازه آگاهي نوجوانان ما بيشتر باشد نتايج مبحث اين مرحله از زندگي در مسير آينده نوجوان بيشتر است.....

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب

فرهنگ لغت داروهای گیاهی

فرهنگ لغت داروهای گیاهی

در این فرهنگ لغت بانامهای دیگر برخی از داروهای گیاهی آشنا میشوید

 

 

 

 

به ادامه مطلب مراجعه کنید...

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageاستدلال از احوال طبیعی بر بیماریها

استدلال از احوال طبیعی بر بیماریها

1-اشتهای غذا خوردن:بی اشتهایی یا از این جهت است که بدن از تحلیل غذا درمانده یا اینکه فم(دهانه)معده بعلت نابهنجاری یا گرمی مزاج حس گرسنگی را از دست داده است و یا اینکه مغز نابسامان میباشد؛کمی اشتها نیز بهمین دلایل که شدت کمتری دارند پیدا میشود.پیدایش بی نظمی در اشتها و اشتهای پرخوری یا از زیادی ترشی در دهانه معده است ویا ترشحات مؤثر در هضم زیاد میباشند،اشتهای خوردن غذاهای تند و خوراکهای بد آیند از جمع شدن خلطی(توضیح خلط در مقاله شماره 8 آمد) غیر طبیعی در دهانه معده پیدا میشود که خواهان غذای مخالف خود است مثلا اگر این خلط تند باشد میل بنوشیدن آب زیاد میگردد،اگر ترش باشد پرخوری پیدا میشود و اگر خلط شیرین باشد میل بآب و غذا کم میشود.نوشیدن آب زیاد از حرارتی نیرومند و یا از بخاراتی که از معده در هنگام خوردن غذاهای پر بخار بلند میگردد پیدا میشود،مثلا نوشیدن دوغ شور سبب نوشیدن آب زیاد است یا اینکه ممکن است خلط تندی در فم معده گرد آمده باشد؛اما گاه میل بنوشیدن
نوشابه های غیر معمول پیدا میشود که در اثر پیدا شدن خلطهای غیر طبیعی درفم معده است و طبیعتا هر خلطی خواهان ضد خود است تا وقتیکه دفع شود.
2-خواب و بیداری:...........

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageچگونگی ترکیب داروها برای خاصیت درمانی بیشتر

چگونگی ترکیب داروها برای خاصیت درمانی بیشتر

بدانکه خداوند انسان را از طبایع و خلطها (مزاجها) و ارکانی خلق کرده و همه اینها را در هر یک از افراد مردم اما با اختلافی از جهت اندازه و چگونگی آن قرار داده که در آب و هواها و نیز زمانهای مختلف متفاوت است. سبب این گوناگونی اختلاف در نسبت مبادی عالی و تعلقها و تدبیرها حالات آنها است به همین جهت انسانها در طبیعت و مزاجها ی خود با یکدیگر متفاوت میباشند، بنابراین اگر مشکلی برای آنها پیش بیاید بنا به این اختلافات عوارض گوناگونی خواهد داشت کما این که دو انسان که از تمام جهات در صفات ظاهری یکسان باشند وجود ندارد به همین منوال هیچ دو انسانی که از تمام جهات باطنی با هم یکسان باشند وجود ندارد. بنابراین در دو نفر بیماری همانندی که از هر جهت شبیه هم باشند نمی توان یافت کرد بلکه یک بیماری نیز در یک نفر در دو وقت مثل هم و مانند دفعه قبل نیست . پس دارویی که در وقتی پزشکی ترکیب کرده برای شخص دیگر و در زمان دیگر به همان اندازه سودمند نیست. بلکه لازم است در هر زمان و برای هر شخص دارویی ویژه آن بیمار ( بر اساس مزاج و ...) ترکیب شود. از این رو پزشکی دارویی خاص را برای بیماری تجویز کرده و آن دارو نیز بسیار مفید افتاده ولی همان دارو با همان شرایط ترکیب برای بیماری دیگر خیلی مفید نبوده و از این جهت است که مکان بکار بردن داروها تفاوت دارد و در جایی مفید واقع میشود و در جایی نه. پس روشن میگردد که نسخه هایی که در کتب طبی و داروسازی وجود دارد فایده ی چندانی ندارد الا انکه اشخاصی که دانش متوسطی دارند از آن دستورات پیروی کنند و از آنها آگاهی یابند و آنها که دانش بیشتری دارند از آنها آگاهی یابند و بنا به زمان و مکان و بیمار و ... در آنها تغییر دهند و بعد انها را ترکیب کنند. این مسئله نیز بسیار مهم است که ترکیب دارو کار بسیار ظریفی است و شناختن گیاهان و مفردات برای ترکیب دارو کافی نیست چه بسا این که چند گیاه که به تنهایی هر یک شفا باشد ولی بعد از ترکیب خواص انها تغییر کرده و تبدیل به سم شوند و این مطلب از دید هیچ کس پوشیده نیست. بنابراین ارزش مطالب راجع به داروهایی که پیش از این ترکیب و از نظر حصول اطمینان دارو آزمایش شده بسیار زیاد است ولی پزشک باید بنا به نیاز باید در ترکیب آن دارو چیزی کم و یا زیاد کند و آنرا پس از ازمایش برای بیمار خاص با بیماری خاص تجویز کند. اینک به مواردی که باید در ترکیب دارو در نظر داشت را میپردازیم : بیماری یا بسیط است یا مرکب ، مخصوص به یک اندام است یا چند عضو ، اندامهایی که بیمارند ، نیرومند اند یا ضعیف ، بیماری موافق زمان و مکان ، سن و مزاج بیمار است مثلا بیماری مرحقه در تابستان و گرمسیر و نزد جوانها و نیز صفرایی ها یا با همه انها و یا تعدادی از انها مخالف است. وظیفه پزشک این است که به تمام این موارد توجه کند و به همین دلیل اگر دارویی را که برای بیماری یک اندام برگزیده باید به اندازه همان اندام باشد نه بیشتر و نه کمتر ، اگر اندام کم نیرو باشد به آن چیزی اضافه کند که قدرت اندام را زیاد کند اگر دارو برای اندامی زیانی داشته باشد باید چیزی به آن بیفزاید که آن عارضه را برطرف کند، اگر بیمار کم توان و ضعیف یا کم سن و سال باشد خوراک دارو را برای او به اندازه حد اقل خوراک دارو و اگر نیروی متعادلی داشته باشد باید خوراک دارو به اندازه خوراک واقعی در نسخه باشد ولی اگر بیمار از نظر جسته و قدرت نسبت به افراد عادی برتری داشت باید خوراک دارو بیش از اندازه خوراک در نسخه اصلی تجویز شود اگر بیماری ترکیبی از چند درد باشد باید داروهای مفید برای آن دردها را نیز به دارو بیافزاید و نیز باید دقت کند که داروها با هم اختلافی نداشته باشند و نیز دقت کند که ممکن است دارویی که برای یک بیماری خوب است ممکن است همان گیاه برای بیماری دیگز مضر باشد پس باید از گیاه مشابه ای دیگر برای درمان بیماری در ترکیب استفاده کند. و طبیب باید برای هر بیماری گیاه مخصوص به آن را استفاده کند مثلا هر صفرا بری برای هر صفرایی مفید نیست و به همین منوال برای هر خلطی و مرضی باید گیاه مخصوص آن را بکار برد مثلا صفرای مغز با فلان گیاه زایل میشود ولی اگر صفرا در معده یا کبد یا ... باشد باید گیاهی دیگر بکار برد گاهی این اشتباه ممکن است برای افراد پیش اید که گاه از تاثیر دارو کم میشود و گاه بی تاثیر میشود و گاه ممکن است که بیماری را قوی کند .برای ریشه کن کردن بیماری باید ترتیب انچه برای درمان بیماری مفید است را بکار برد یعنی اول باید از باز کننده ها استفاده کرد و بعد باید منضج و سپس مسهل یا ادرار آورها را تجویز کرد و بعد به گرفتن خون و پس از آن به ضعیف کردن ماده بیماری و خارج کردن آن از بدن بیمار باید پرداخت.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageمقایسه داروهای گیاهی و شیمیایی

مقایسه داروهای گیاهی و شیمیایی

برخی معتقد به خواص درمانی برای گیاهان داروئی نبوده یا در مورد آن اظهار تردید می‌‌کنند. بیشتر مردم به هنگام بیماری به سوی داروهای شیمیایی روی می‌‌آورند که در اینجا این مسئله مطرح می‌‌گردد که، آیا داروهای گیاهی بهترند یا داروهای شیمیایی؟ پاسخ اول : تردید در مورد اثربخشی گیاهان داروئی از آنجا ناشی می‌‌گردد که نحوه آماده سازی داروهای گیاهی و تحویل آنها به مردم به نحو صحیح انجام نمی‌گیرد و در نتیجه خواص درمانی گیاه از بین رفته و یا تقلیل می‌‌یابد که این امر موجب عدم تأثیر گیاه در درمان بیماری می‌‌گردد. از مواردی که باعث کاهش اثر بخشی گیاه می‌‌گردد: - کشت در زمینی که از نظر مواد خاص مورد نیاز گیاه، دچار کمبود باشد. - عدم مبارزه صحیح با آفات و بیماریهای گیاهان داروئی کشت شده که بعضاً، باعث کاهش مواد مؤثر گیاه یا تغییر نسبت ترکیبات مفید گیاه می‌‌گردند. - رعایت نکردن زمان مناسب برداشت (برحسب وضعیت هوا و ساعات روز) - خشک کردن گیاه در شرایط نامناسب (از نظر درجه حرارت- مدت زمان خشک کردن یا سرعت خشک کردن و?) - عدم نگهداری صحیح و بسته بندی مناسب (فرارّ بودن برخی ترکیبات - آلودگی گیاه برداشت شده به قارچ یا باکتری و?) - تقلبات داروئی (بعضاً بطور عمدی یا غیر عمد گیاهی به‌عنوان گیاه دیگر به صرف داشتن ظاهر مشابه فروخته می‌‌شود و این مسأله علاوه بر اینکه در سطح گونه گیاهی- به فراوانی - اتفاق می‌‌افتد بعضاً در حد جنس گیاه نیز صورت می‌‌گیرد) پاسخ دوم : داروهای شیمیایی از برخی جهات نسبت به داروهای گیاهی برتری دارند ولی مصرف طولانی و یا در برخی موارد مصرف مقطعی این داروها می‌‌تواند عوارض جانبی برجای گذارد که بعضاً، از خود بیماری نیز خطرناک ترهستند. همچنین استفاده مداوم، بی رویه و نادرست داروهای شیمیایی باعث ایجاد میکروبهای بسیار مقاوم شده که داروهای شیمیایی بر روی آنها بی تأثیر بوده و یا کم اثرند و در نتیجه بیماران باید به سوی آنتی بیوتیکها و داروهای قوی تری که هر روز با نامهای جدید ارائه می‌‌گردند، روی آورند. در پایان ما شما را به امتحان کردن داروهای گیاهی دعوت میکنیم و به شما اطمینان میدهیم که داروهای گیاهی علاوه بر اینکه تاثیرات مثبت فراوانی دارند هیچ ضرر و عارضه ای را نیز در پی نخواهند داشت.

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->

smaler text size normall text size bigger font size print page send to friend bookmark this pageیرقان (زردی)(Icterus و jaundice)

یرقان (زردی)(Icterus و jaundice)

 

نشانی یرقان زرد ، زردی چشم و بدن است و در گاهی مواقع بستر و لباسهای بیمار زرد میشود ،پیشاب بیمار مبتلا به یرقان زرد غلیظ و قرمز مایل به سیاه و مدفوعش به شدت زرد است و گاهی رنگ ادرار و مدفوع به سفیدی میگراید. این بیماری گاهی با تب و گاهی بودن تب است برای درمانش بعد از رفع سبب یعنی آماسها (ورمها) و گرفتگیها و ... باید نخست به پاکسازی پرداخت و داروهای مناسب که عبارتند از نقوع مربع ، تبد معدنی ، آب پنیر همراه با سکنجبین،سقمونیا انتیمون (البته اگر بیمار تب داشته باشد سقمونیا نباید مصرف شود) به بیمار بدهند . به این ترتیب بیماری بهبود می یابد

فروتل
موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 129
بازدید هفته : 192
بازدید ماه : 192
بازدید کل : 47358
تعداد مطالب : 83
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

مسایل جنسی و زناشویی